Code Reclame

ACHTER DE SCHERMEN

WIE ZIJN WIJ EN HOE WERKEN WIJ

Wij zijn Code Reclame gevestigd in Nijverdal. Code Reclame wordt hoofdzakelijk gedreven door Peter Rutgers en werk samen met een aantal freelance webdevelopers, video editors en tekstschrijvers. Doordat wij met elkaar samen werken kunnen wij voor onze diensten voor een concurrerend tarief aanbieden.

Ons doel is het realiseren van een gebruiksvriendelijke, nette, verzorgde maar vooral uniek en succesvolle website. Daarbij gebruiken wij de nieuwste technologie op ons werkgebied.

Bij Code Reclame Nijverdal gaat het niet alleen over websites maken maar meer. Naast een website is uw succes in uw onderneming van groot belang bij ons. Uw website is het visitekaartje wat uw bezoeker vaak als eerste ziet.

Naast websites zijn wij gespecialiceerd in het ontwerpen, ontwikkelen en onderhouden van website’s. Naast deze diensten doen wij veel aan ontwerpen van logo’s en drukwerk. Zo hebben wij 10 jaar ervaring op het gebied van website’s en drukwerk. Eén van onze meest geleverde diensten is het onderhouden en actualiseren van websites voor starters ondernemingen. Naast deze diensten bieden wij ook advies aan.

Voordat wij een website of aan een drukwerk beginnen maken wij eerst een projectplan, deze onderscheiden wij in 3 fases. In deze fases heeft u het voor het zeggen, uw idee en verwachting is onze zorg!

Een goed voorbereiding is het halve werk. Allereerst bepalen we samen het doel van de website, hoe deze er ongeveer uit moet gaan zien en welke fuctionaliteiten de site moet krijgen.

Vervolgens gaan wij op zoek naar vooraf ontworpen voorbeeldwebsites (templates) die als basis kunnen dienen voor de te ontwikkelen site. Nadat er hier één van gekozen is, kan alle content verzameld en/of gemaakt worden.

Indien u een eigen template heeft dan gaan wij kijken of deze aan de eisen voldoet om dit te kunnen omzetten naar een WordPress Template.

Het is later ook mogelijk om er voor te kiezen om deze in een HTML5 & CSS3 website te laten ontwikkelen.

Code Reclame